Tariful pentru cazare variaza in functie de perioada anului respectiv de segmentul de saptamana (ex: weekend, zi lucratoare etc.).
Pentru a primii pretul corect al unor date specifice ne puteti contacta la unul dintre numerele de telefon gasite in sectiunea Contact.

Ce va punem la dispozitie?

Pat dublu

Masuta cu fotolii

WI-FI gratuit

Dulapuri pentru haine

Balcon proriu

Televizor LED

Bucatarie complet utilata

Frigider propriu
Casa Ana Govora

Prezentarea Camerei


Lumina si culoarea fiecarei camere imbina idea de functional cu cea de spatiu.Camerele au fost gandite pentru a raspunde cerintelor oamenilor care calatoresc cu gandul ca “acasa” nu este un loc, ci mai degraba o stare.

Noi facem posibila aceasta stare prin serviciile si discretia oferita oaspetilor nostrii.

Siguranta clientilor nostrii este un lucru de care ne interesam continuu, astfel reusind prima unitate de cazare din statiune ce foloseste integral module de inchidere electronice de tip "Smart Lock"


Bucătăria, un spațiu generos și luminos, vă pune la dispoziție o masă cu două scaune, toate ustensilele necesare pentru gătit și veselă completă, pentru a vă simți ca în bucătăria de acasă. De asemenea, fiind echipată cu tot ce vă trebuie pentru a vă prepara mâncarea sau pentru a servi masa într-o atmosfera placută, bucătaria dispune atât de frigider, plită, hotă și vas de chiuvetă, cât si de solniță completă, detergent de vase și alte lucruri micuțe specifice oricărei bucătării.


Baia este un spațiu micuț dar, cochet ce dispune de toate dotările necesare precum cabina de duș, vas WC, chiuveta cu oglindă și dulăpioare cat produse de igienă personală (săpun, șampon, gel de duș) din partea vilei, asigurate si pentru sederi lungi. De asemenea, pensiunea vă pune la dispoziție aparate casnice și alte instrumente pentru curățenie : mașină de spălat, fier de călcat, aspirator, mătură, mop.


Cu o capacitate de 16 locuri, terasa este un spațiu primitor si călduros in care vă puteți petrece timpul alături de familie si prieteni. Acesta dispune de un bar echipat cu vesela necesară, un televizor LED de dimensiuni generoase si boxe bluetooth care vă ajută sa creați atmosfera dorită. În curte aveți la dispoziție un grătar dotat cu ustensilele necesare si loc amenajat pentru fumători. Terasa este pusa la dispozitia tuturor chiriasilor, indiferent de inchiriere completa a vilei sau doar a unei singure camere.Tarife

• Tarif uzual pe camera: 160lei/zi (pentru adaugarea unui pat pliabil suplimentar pretul pe camera creste cu 35 de lei)
• Tarif inchiriere totala in afara sarbatorilor: minim 2 zile la alegere, pret total 1900 de lei per sejur de 2 zile pentru 12 persoane. Copii sub 7 ani au cazarea gratis , iar pentru tinerii peste aceasta varsta cu cazare in camera cu sau fara pat suplimentar, tariful este de 80 LEI/ zi; grupul poate fi de maxim 18 persoane.
• Tarif inchiriere totala pentru perioada Craciunului: 4 zile la alegere , pret total 6000 LEI pentru 12 persoane. Copii sub 7 ani au cazarea gratis , iar tinerii peste aceasta varsta cu cazare in camera cu sau fara pat suplimentar , tariful este de 80 LEI/ zi; grupul poate fi de maxim 18 persoane.
• Tarif inchiriere totala pentru perioada Revelionului: 4 zile la alegere , pret total 8000 lei pentru 12 persoane. Copii sub 7 ani au cazarea gratis , iar tinerii peste aceasta varsta cu cazare in camera cu sau fara pat suplimentar , tariful este de 80 lei/ zi; grupul poate fi de maxim 18 persoane.Oferim Excelenta


Un document ce atestă excelența cazării nu este obținut ușor, ci prin multă muncă și dedicare pentru un singur obiectiv final- îndeplinirea așteptărilor si dorințelor celor ce ne aleg sa le fim gazdă.
Ne dorim ca toți oaspeții noștri să aibă o ședere cât mai placută , și astfel, încercăm să le oferim sentimentul de acasa, prin dotarile oferite dar si printr-un personal pregatit corespunzator.